Sky Kollektion

SKY cocktailshaker

Blankt rustfrit stål
Sky 3586373 https://www.georgjensen.com/da-dk/til-bordet/bartilbehoer/sky-cocktailshaker/3586373.html
DKK 969,00

Klik her for at blive medlem af Georg Jensen i dag, og spar 15 % på hele vores sortiment af tidløst design til boligen. Gælder 1.-31. marts 2024, eller så længe lager haves. Kampagnen omfatter ikke nyheder, smykker, gavekort og nedsatte produkter, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Læg i kurv Felter
Reservér i butik
Tilføj ønskeliste
Gratis gaveindpakning Gratis gaveindpakning

Fuldend oplevelsen med den stilfulde Sky cocktailshaker, når du blander drinks derhjemme. En cocktailshaker tilfører et strejf af retro-stil og er et essentielt redskab i baren, og vores cocktailshaker fra Sky kollektionen er lige så elegant, som den er praktisk. Sky cocktailshakeren er et sofistikeret midtpunkt i enhver cocktail hour og en ideel gave til personen, der holder af skandinavisk design til bordet og baren.

Sky kollektionen er designet af franskfødte Aurélien Barbry, som fornyer skønheden i klassisk tilbehør uden at gå på kompromis med tingenes funktionalitet. De bløde linjer i Sky kollektionen afspejler hans blik for detaljer, og det ikoniske bartilbehør er stilfuldt, sofistikeret og altid praktisk.

Sky cocktailshakeren er fremstillet i blankt rustfrit stål.

Produktdetaljer

Forsendelse og returnering