CAVIAR skje, sølv

Naturligt kohorn, Sterlingsilver
Georg 10019405 https://www.georgjensen.com/sv-se/silver/silverbestick/caviar-skje-soelv/10019405.html
kr 6 600,00
Lägg i varukorg Fält
Reservera i butik
Lägg till önskelista
Gratis presentinslagning Gratis presentinslagning

Denne eksklusive kaviarskjeen i sterlingsølv er et utsøkt håndverk som gjør borddekkingen komplett. Kaviarskjeen er håndlaget av noen av verdens dyktigste sølvsmeder ved Georg Jensens verksted i København. Designen er utført med jugendstilens flytende linjer. Skjeen er laget av horn, og skaftet er kunstferdig utformet i sterlingsølv, slik at skjeen kan hvile på bordet eller ved siden av kaviarskålen.

Den dekorative jugendstilen var en av Georg Jensens største inspirasjonskilder da han grunnla virksomheten. Georg Jensens sølvdesign var det ypperste innen eksklusivt sølvhåndverk på denne tiden. Designen var preget av elegante linjer, naturlige former og utsmykninger inspirert av naturen – kvaliteter som i dag lever videre i Grape-kolleksjonens stilfulle tilbehør til baren og bordet.

Kaviarskjeen er laget av 925 sterlingsølv og horn fra oppdrettet storfe. Den er håndlaget med presisjon gjennom en tidkrevende prosess, og sterlingsølvet har til slutt fått en oksidert finish som fremhever de vakre håndlagde detaljene. Horn er et naturmateriale med et varierende utseende, og derfor er heller ikke to skjeer like.

Produktinformation

Frakt och retur