Bernadotte Kollektion

BERNADOTTE rødvinsglas, 6 stk. - Design Inspireret af Sigvard Bernadotte

Krystalglas
Bernadotte 10019230 https://www.georgjensen.com/da-dk/til-bordet/glas-kopper/bernadotte-roedvinsglas-6-stk.---design-inspireret-af-sigvard-bernadotte/10019230.html
DKK 629,00

Klik her for at blive medlem af Georg Jensen i dag, og spar 15 % på hele vores sortiment af tidløst design til boligen. Gælder 1.-31. marts 2024, eller så længe lager haves. Kampagnen omfatter ikke nyheder, smykker, gavekort og nedsatte produkter, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Læg i kurv Felter
Reservér i butik
Tilføj ønskeliste
Gratis gaveindpakning Gratis gaveindpakning

De markante rødvinsglas serverer vinen med elegance og fuldender din borddækning med et sofistikeret udtryk. Glassene genskaber Bernadotte kollektionens riflede mønster i blyfrit krystalglas og vækker opsigt med deres enkle og eksklusive linjer. Det moderne design er både elegant i sig selv og i kombination med tallerkener og andre glas fra Bernadotte kollektionen.

Svenskfødte prins Sigvard Bernadotte var en af Georg Jensens første samarbejdspartnere. Han var anerkendt for sit nyskabende design i art deco-stil, som bragte vores produkter ind i en ny æra med fokus på rene linjer og funktionalitet. Kollektionens moderne tilbehør til bordet er inspireret af Bernadottes ikoniske sølvdesign.

Rødvinsglassene er fremstillet i blyfrit krystalglas. Der er seks glas i en pakke.

Produktdetaljer

Forsendelse og returnering