Bernadotte Kollektion

BERNADOTTE salt & peberkværn sæt - Design Inspireret af Sigvard Bernadotte

Blankt rustfrit stål
Bernadotte 10016338 https://www.georgjensen.com/da-dk/til-bordet/tilbehoer-til-koekkenet/bernadotte-salt-og-peberkvaern-saet---design-inspireret-af-sigvard-bernadotte/10016338.html
DKK 1.299,00

Klik her for at blive medlem af Georg Jensen i dag, og spar 15 % på hele vores sortiment af tidløst design til boligen. Gælder 1.-31. marts 2024, eller så længe lager haves. Kampagnen omfatter ikke nyheder, smykker, gavekort og nedsatte produkter, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Læg i kurv Felter
Reservér i butik
Tilføj ønskeliste
Gratis gaveindpakning Gratis gaveindpakning

Ethvert bord har brug for en salt- og peberkværn. Skabt i rustfrit stål og med keramisk kværn fra CrushGrind®, vil salt- og pebersættet fra Bernadotte lyse op på spisebordet.

Bernadotte kollektionen i rustfrit stål er en moderne opdatering af de ikoniske sølvdesigns, som prins Sigvard Bernadotte designede for Georg Jensen i 1930’erne. Hans originale design inspirerer stadig designere til at arbejde videre på hans ikoniske designarv, selv så mange år efter.

I et ergonomisk design og med en garanti på 10 år, er salt- og pebersættet fra Georg Jensen en perfekt gave til en du holder af.

Produktdetaljer

Forsendelse og returnering