Cobra Kollektion

COBRA serveringsbakke

Blankt rustfrit stål, Tekstil
Cobra 10019112 https://www.georgjensen.com/da-dk/til-bordet/skaale-fade-bakker/cobra-serveringsbakke/10019112.html
DKK 1.579,00

Klik her for at blive medlem af Georg Jensen i dag, og spar 15 % på hele vores sortiment af tidløst design til boligen. Gælder 1.-31. marts 2024, eller så længe lager haves. Kampagnen omfatter ikke nyheder, smykker, gavekort og nedsatte produkter, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Læg i kurv Felter
Reservér i butik
Tilføj ønskeliste
Gratis gaveindpakning Gratis gaveindpakning

Den formfuldendte Cobra bakke indbyder til elegant servering af kaffe og drinks eller morgenmad på sengen. De bløde linjer i blankt rustfrit stål danner et skulputurelt udtryk og skaber en smuk kontrast til bakkens overflade, som er beklædt med gråt imiteret læder. Overfladen er slidstærk og skridsikker for at beskytte bakken mod ridser og minimere risikoen for spild, når du serverer drikkevarer.

Cobra er en af vores mest populære kollektioner til hjemmet. De ikoniske skåle, fade og lysestager er designet af tyskfødte Constantin Wortmann, som forener moderne elegance med sanselige og charmerende former. Cobra kollektionen afspejler Constantin Wortmanns uhøjtidelige tilgang til design, og de kendte designklassikere er både smukke og funktionelle.

Cobra serveringsbakken er udført i blankt rustfrit stål og er beklædt med skridsikkert imiteret PU-læder i mikrofiber.

Produktdetaljer

Forsendelse og returnering