Bernadotte Kollektion

BERNADOTTE skål, mellem - Design Inspireret af Sigvard Bernadotte

Blankt rustfrit stål
Bernadotte 10015891 https://www.georgjensen.com/da-dk/til-bordet/skaale-fade-bakker/bernadotte-skaal-mellem---design-inspireret-af-sigvard-bernadotte/10015891.html
DKK 819,00

Klik her for at blive medlem af Georg Jensen i dag, og spar 15 % på hele vores sortiment af tidløst design til boligen. Gælder 1.-31. marts 2024, eller så længe lager haves. Kampagnen omfatter ikke nyheder, smykker, gavekort og nedsatte produkter, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Læg i kurv Felter
Reservér i butik
Tilføj ønskeliste
Gratis gaveindpakning Gratis gaveindpakning

En moderne og opdateret klassiker. De rene linjer i Sigvard Bernadottes populære design fra 1930, går igen i denne skål. Det blankpolerede rustfrie stål fremhæver det enkle og minimalistiske i designet.

Det skandinaviske design i Bernadotte kollektionen er et af Georg Jensens tidligste og mest populære designsamarbejder. Den svenske prins skabte en helt ny form for sølvdesign, da de rillede linjer stod i skarp kontrast til det tidligere mere udsmykkede sølvdesign. Inspireret af denne minimalisme, står den nye kollektion friskt og moderne i rustfrit stål.

Skålen er i medium størrelse, og kan bruges til alle typer mad.

Produktdetaljer

Forsendelse og returnering