Bernadotte Kollektion

BERNADOTTE pastaskål - Design Inspireret af Sigvard Bernadotte

Hvidt porcelæn
Bernadotte 10019191 https://www.georgjensen.com/da-dk/til-bordet/skaale-fade-bakker/bernadotte-pastaskaal---design-inspireret-af-sigvard-bernadotte/10019191.html

Udsolgt

DKK 269,00

Klik her for at blive medlem af Georg Jensen i dag, og spar 15 % på hele vores sortiment af tidløst design til boligen. Gælder 1.-31. marts 2024, eller så længe lager haves. Kampagnen omfatter ikke nyheder, smykker, gavekort og nedsatte produkter, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Læg i kurv Felter
Reservér i butik
Tilføj ønskeliste
Gratis gaveindpakning Gratis gaveindpakning

Den elegante pastaskål forener Bernadotte kollektionens riflede mønster med moderne design i hvidt porcelæn. De ikoniske riller former sig i bløde linjer langs den lave kant og gør skålen til et indbydende element på bordet. Skålen er ideel til pasta, salat eller suppe, og det enkle design er både smukt til hverdag, og når du serverer mad for dine gæster.

Prins Sigvard Bernadotte var født ind i den svenske kongefamilie og var en af Georg Jensens første samarbejdspartnere. Bernadottes nyskabende design havde mere fokus på rene linjer og funktionalitet end Georg Jensens oprindelige art nouveau-stil, og kollektionens moderne tilbehør til bordet er inspireret af Bernadottes ikoniske sølvdesign.

Pastaskålen er fremstillet i hvidt porcelæn.

Produktdetaljer

Forsendelse og returnering