Bernadotte Kollektion

BERNADOTTE Termokande 1 L - Originalt Design af Sigvard Bernadotte

Bernadotte 10019755 https://www.georgjensen.com/da-dk/til-bordet/kaffe-te/bernadotte-termokande-1-l---originalt-design-af-sigvard-bernadotte/10019755.html

Udsolgt

DKK 1.579,00

Klik her for at blive medlem af Georg Jensen i dag, og spar 15 % på hele vores sortiment af tidløst design til boligen. Gælder 1.-31. marts 2024, eller så længe lager haves. Kampagnen omfatter ikke nyheder, smykker, gavekort og nedsatte produkter, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Læg i kurv Felter
Reservér i butik
Tilføj ønskeliste
Gratis gaveindpakning Gratis gaveindpakning

Den stilfulde og populære termokande Bernadotte er et fantastisk eksempel på, hvordan man kan kombinere skønheden i skandinavisk design med nutidens fokus på funktion. Den er oprindeligt udtænkt af prins Sigvard Bernadotte i 1938 som en smuk, enkel kande – og designet er tilpasset dét, som en moderne termokande skal kunne i dag. Bernadotte er udført i rustfrit stål, og termokanden har en brudsikker indre skal, som holder væsker varme eller kolde i op til 6 timer.

Sigvard Bernadotte var søn af den svenske konge, men sikrede sig alligevel en karriere som en af Georg Jensens første samarbejdspartnere. Som designer og håndværker var han dybt påvirket af såvel funktionalismens fokus på hverdagsbrug som den klassiske æstetiks elegance.

Den letgenkendelige riflede kande er mesterligt udført i rustfrit stål.

Termokanden kan rumme op til 1 liter.

Produktdetaljer

Forsendelse og returnering