Bernadotte Kollektion

BERNADOTTE kaffeskeer, 4 stk. - Originalt Design af Sigvard Bernadotte

Blankt rustfrit stål
Bernadotte 10014962 https://www.georgjensen.com/da-dk/til-bordet/bestik/bernadotte-kaffeskeer-4-stk.---originalt-design-af-sigvard-bernadotte/10014962.html

Kun 2 tilbage

DKK 419,00

Klik her for at blive medlem af Georg Jensen i dag, og spar 15 % på hele vores sortiment af tidløst design til boligen. Gælder 1.-31. marts 2024, eller så længe lager haves. Kampagnen omfatter ikke nyheder, smykker, gavekort og nedsatte produkter, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Læg i kurv Felter
Reservér i butik
Tilføj ønskeliste
Gratis gaveindpakning Gratis gaveindpakning

Med det grafiske Art Deco look og smukke propertioner, har Bernadotte bestikskerien stået tidens prøve til at blive en sand klassiker.

Den svenske prins Sigvard Bernadotte var en af Georg Jensens første samarbejdspartnere. Bernadotte var stærkt inspireret af den fremherskende funktionalistiske bevægelse, og hans værker er karakteriseret ved klassisk og sofistikeret design, der aldrig går på kompromis med anvendeligheden. Hans værker for Georg Jensen er tidløse.

Bernadotte kaffeskeerne er udført i rustfrit stål med en håndpoleret blank finish og tilføjer det perfekte touch til enhver borddækning. Bestikket er opvaskemaskinesikkert

Produktdetaljer

Forsendelse og returnering