Bernadotte Kollektion

BERNADOTTE serveringsfad - Design Inspireret af Sigvard Bernadotte

Hvidt porcelæn
Bernadotte 10019193 https://www.georgjensen.com/da-dk/til-bordet/service/bernadotte-serveringsfad---design-inspireret-af-sigvard-bernadotte/10019193.html
DKK 399,00

Klik her for at blive medlem af Georg Jensen i dag, og spar 15 % på hele vores sortiment af tidløst design til boligen. Gælder 1.-31. marts 2024, eller så længe lager haves. Kampagnen omfatter ikke nyheder, smykker, gavekort og nedsatte produkter, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Læg i kurv Felter
Reservér i butik
Tilføj ønskeliste
Gratis gaveindpakning Gratis gaveindpakning

Serveringsfadet forener Bernadotte kollektionens riflede mønster med moderne design i hvidt porcelæn. Det enkle fad er et indbydende element på bordet, som præsenterer maden med elegance, og den forhøjede kant gør det nemt at bære serveringsfadet. Med sit minimalistiske design er fadet både elegant i sig selv og i kombination med tallerkener, skåle og glas fra Bernadotte kollektionen.

Prins Sigvard Bernadotte var født ind i den svenske kongefamilie og var en af Georg Jensens første samarbejdspartnere. Han var anerkendt for sit nyskabende art deco-design, som bragte vores produkter ind i en ny æra med fokus på rene linjer og funktionalitet. Bernadotte kollektionens moderne tilbehør til bordet er inspireret af hans ikoniske sølvdesign.

Serveringsfadet er fremstillet i hvidt porcelæn.

Produktdetaljer

Forsendelse og returnering