Bernadotte Kollektion

BERNADOTTE serveringsfad - Design Inspireret af Sigvard Bernadotte

Hvidt porcelæn, Blankt rustfrit stål
Bernadotte 10014926 https://www.georgjensen.com/da-dk/til-bordet/service/bernadotte-serveringsfad---design-inspireret-af-sigvard-bernadotte/10014926.html
DKK 1.549,00

Klik her for at blive medlem af Georg Jensen i dag, og spar 15 % på hele vores sortiment af tidløst design til boligen. Gælder 1.-31. marts 2024, eller så længe lager haves. Kampagnen omfatter ikke nyheder, smykker, gavekort og nedsatte produkter, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Læg i kurv Felter
Reservér i butik
Tilføj ønskeliste
Gratis gaveindpakning Gratis gaveindpakning

Hvorfor ikke servere konfekt og andet sødt på en lige så elegant måde, som du serverer middagen?

Det flotte serveringsfad er det stilsikre valg, hvis din aften skal være helt fejlfri. Uanset om aftenen byder på kage, tapas, sushi eller flødeboller kommer din servering til at tage sig flot ud fra den forhøjede position på spisebordet.

De første dele af Bernadotte-kollektionen blev lanceret i 1938, hvor Art Deco-bevægelsen var på sit højeste. Bag kollektionen stod den svenske prins og designer Sigvard Bernadotte, hvis samarbejde med Georg Jensen skulle vise sig at blive legendarisk.

Serveringsfadet er udført i rustfrit stål og porcelæn. Kanten på den vandrette flade er forhøjet en smule for at forhindre, at der bliver spildt på dugen.

Produktdetaljer

Forsendelse og returnering