Bernadotte Kollektion

BERNADOTTE middagstallerken - Design Inspireret af Sigvard Bernadotte

Hvidt porcelæn
Bernadotte 10019208 https://www.georgjensen.com/da-dk/til-bordet/service/bernadotte-middagstallerken---design-inspireret-af-sigvard-bernadotte/10019208.html
DKK 269,00

Klik her for at blive medlem af Georg Jensen i dag, og spar 15 % på hele vores sortiment af tidløst design til boligen. Gælder 1.-31. marts 2024, eller så længe lager haves. Kampagnen omfatter ikke nyheder, smykker, gavekort og nedsatte produkter, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Læg i kurv Felter
Reservér i butik
Tilføj ønskeliste
Gratis gaveindpakning Gratis gaveindpakning

Middagstallerkenen forener Bernadotte kollektionens riflede mønster med en minimalistisk rund form og fuldender din borddækning med elegance. De ikoniske riller er et dekorativt element i det hvide porcelæn, og det stringente design præsenterer maden på indbydende vis. Den enkle tallerken er smuk i sig selv eller i kombination med skåle og glas fra Bernadotte kollektionen.

Prins Sigvard Bernadotte var født ind i den svenske kongefamilie og var anerkendt for sit nyskabende arbejde for Georg Jensen. Bernadotte kombinerede funktionelle løsninger med tidløs elegance i art deco-stil, og kollektionens tilbehør til bordet er inspireret af hans originale og ikoniske sølvdesign.

Middagstallerkenen er fremstillet i hvidt porcelæn.

Produktdetaljer

Forsendelse og returnering