ARNE JACOBSEN teskeer, stor gaveæske, 4 stk.

Mat rustfrit stål
Arne Jacobsen 10014951 https://www.georgjensen.com/da-dk/til-bordet/bestik/arne-jacobsen-teskeer-stor-gaveaeske-4-stk./10014951.html

Udsolgt

DKK 369,00

Klik her for at blive medlem af Georg Jensen i dag, og spar 15 % på hele vores sortiment af tidløst design til boligen. Gælder 1.-31. marts 2024, eller så længe lager haves. Kampagnen omfatter ikke nyheder, smykker, gavekort og nedsatte produkter, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Læg i kurv Felter
Reservér i butik
Tilføj ønskeliste
Gratis gaveindpakning Gratis gaveindpakning

Arne Jacobsens revolutionerende bestik er et meteornedslag i dansk designhistorie. Bestikket ser akkurat lige så fantastisk ud i dag, som det gjorde i 1957, da det blev skabt.

Arne Jacobsen er en af verdens dygtigste og mest indflydelsesrige designere gennem tiden. Hans mange kompetencer gjorde ham til en pionér inden for så forskellige områder som arkitektur, tekstilkunst, møbler og belysning – og det arbejde der bærer hans signatur har sat standarden for, hvad man i dag kalder skandinavisk stil. Bestikket er et enestående eksempel på hans omhyggelige og ambitiøse arbejde.

Arne Jacobsens store teskeer er udført i rustfrit stål med en mat finish, der er med til at understrege det moderne look. Bestikket er opvaskemaskinesikkert.

Produktdetaljer

Forsendelse og returnering