Bernadotte Kollektion

BERNADOTTE bakke med skåle - Design Inspireret af Sigvard Bernadotte

Blankt rustfrit stål, Røget eg
Bernadotte 10018216 https://www.georgjensen.com/da-dk/til-bordet/skaale-fade-bakker/bernadotte-bakke-med-skaale---design-inspireret-af-sigvard-bernadotte/10018216.html

Udsolgt

DKK 1.579,00
Læg i kurv Felter
Tilføj ønskeliste
Gratis gaveindpakning Gratis gaveindpakning

Det hele ligger i detaljen! Servér snacks, bær eller slik i de dekorative skåle i rustfrit stål fra Bernadotte kollektionen. Brug også bakken og skålene hver for sig for skabe dit eget personlige udtryk i indretningen. De små skåle er udsmykket med de ikoniske Art-Deco inspirerede riller, der udsmykker mange af Sigvard Bernadottes designs.

Sigvard Bernadotte var svensk prins og en dygtig designer. Som en af Georg Jensens tidligste samarbejdspartnere var Sigvard Bernadotte en stor del af Georg Jensens skifte fra Art Nouveau til Funktionalismen, hvis strømlinede og minimalistiske tilgang kendetegner huset den dag i dag. Sigvard Bernadottes arbejde er karakteriseret af en tidløs elegance, der aldrig går på kompromis med funktionaliteten.

De tre skåle er udført i blankpoleret rustfrit stål. Bakken er udført i røget egetræ og har en lakeret overflade for at kunne modstå hverdagens slid og pletter.

Produktdetaljer

Forsendelse og returnering