CAVIAR ske, sølv

Naturligt kohorn, Sterlingsølv
Georg 10019405 https://www.georgjensen.com/da-dk/soelvhaandvaerk/soelvbestik/caviar-ske-soelv/10019405.html
DKK 4.900,00
Læg i kurv Felter
Reservér i butik
Tilføj ønskeliste
Gratis gaveindpakning Gratis gaveindpakning

Denne eksklusive kaviarske i sterlingsølv er et sofistikeret element, som fuldender serveringen. Kaviarskeen er håndlavet af nogle er verdens bedste sølvsmede på Georg Jensens værksted i København. Designet bærer art nouveau-stilens flydende linjer. Skeen er fremstillet i horn, og skaftet er kunstfærdigt udformet i sterlingsølv, så skeen kan hvile på bordet eller ved siden af en kaviarskål.

Den dekorative art nouveau-stil var en af Georg Jensens største inspirationskilder, da han grundlagde sin virksomhed. Georg Jensens sølvdesign var højeste mode inden for raffineret sølvhåndværk på denne tid. Designet var karakteriseret ved de elegante linjer, organiske former og udsmykninger inspireret af naturen – kvaliteter, som i dag lever videre i Grape kollektionens stilfulde tilbehør til baren og bordet.

Kaviarskeen er udført i 925 sterlingsølv og horn fra opdrættet kvæg. Den er håndlavet med omhu gennem en tidskrævende proces, og sterlingsølvet har til slut fået en oxideret finish, som fremhæver de smukke håndlavede detaljer. Da horn er et naturmateriale, kan der forekomme variationer i udseendet, og derfor er ikke to skeer ens.

Produktdetaljer

Forsendelse og returnering