Sky Kollektion

SKY billedramme 13x18 CM (5x7 IN)

Klart glas, Blankt rustfrit stål
Sky 10019297 https://www.georgjensen.com/da-dk/bolig/billedrammer/sky-billedramme-13x18-cm-%285x7-in%29/10019297.html
DKK 679,00

Klik her for at blive medlem af Georg Jensen i dag, og spar 15 % på hele vores sortiment af tidløst design til boligen. Gælder 1.-31. marts 2024, eller så længe lager haves. Kampagnen omfatter ikke nyheder, smykker, gavekort og nedsatte produkter, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Læg i kurv Felter
Reservér i butik
Tilføj ønskeliste
Gratis gaveindpakning Gratis gaveindpakning

Tilføj lidt skandinavisk minimalisme på skrivebordet eller kaminhylden med denne elegante billedramme i mellemstørrelse. Enkle glasplader står – enten i stående eller liggende format – i en asymmetrisk organisk form af rustfrit stål. Glassets stramme linjer står ikke kun i smuk kontrast til basen, men giver også et indtryk af, at fotoet svæver i luften. Rammen kan også indeholde billeder på begge sider– en nyttig funktion, hvis den f.eks. står på et skrivebord.

Aurélien Barbrys designfilosofi har udgangspunkt i hans stræben efter at se på hverdagsgenstande og tilføje et element af skønhed, uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Hans Sky-kollektion af bord-, bar- og husholdningsartikler for Georg Jensen er et fantastisk eksempel på hans evner og stil.

Den mellemstore ramme på 13 x 18 cm er omhyggeligt udført i blankpoleret rustfrit stål med glas .

Produktdetaljer

Forsendelse og returnering