SKY kortspil

Blankt rustfrit stål, Læder
Sky 10019308 https://www.georgjensen.com/da-dk/bolig/accessories/sky-kortspil/10019308.html
DKK 399,00

Klik her for at blive medlem af Georg Jensen i dag, og spar 15 % på hele vores sortiment af tidløst design til boligen. Gælder 1.-31. marts 2024, eller så længe lager haves. Kampagnen omfatter ikke nyheder, smykker, gavekort og nedsatte produkter, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Læg i kurv Felter
Reservér i butik
Tilføj ønskeliste
Gratis gaveindpakning Gratis gaveindpakning

En perfekt gave til den, der har alt! Måske det mest alsidige og spillede spil i verden: en bunke kort er den ultimative rejsekammerat, så gør kortspillet til stilfuld luksus med denne beholder i rustfrit stål med læderrem. Med plads til et helt sæt spillekort er æsken også velegnet til indgravering, hvilket gør den til en virkelig personlig gave.

Den franskfødte designer Aurélien Barbry har altid som mål at skabe smykker, der er smukke at se på, men som aldrig mister deres funktionalitet og har et reelt formål i brugerens liv. Barbrys Sky-kollektion for Georg Jensen er et stilfuldt og meget eftertragtet eksempel på hans dygtighed.

Kortæsken er omhyggeligt udført i rustfrit stål med blankpoleret finish og lukkes med en læderrem. Den indeholder 52 spillekort med 2 jokere.

Produktdetaljer

Forsendelse og returnering