GRAPE stage 264

Sterlingsølv
Masterpieces 3527729 https://www.georgjensen.com/nb-no/soelvtoey/soelv-lysestaker/grape-stage-264/3527729.html

Produktet har en utvidet leveringstid på 2-4 uker.

kr 180 000,00
Legg i handlekurv Felter
Legg til ønskeliste
Gratis gaveinnpakning Gratis gaveinnpakning

Som de fleste af Georg Jensens design er GRAPE stagerne i art nouveau-stil med naturens organiske former og dekorative flora- og faunadetaljer, og er fremstillet af ​​ægte og nøje udformede materialer. Druemotivet fra 1918 blev en kendetegn ved Georg Jensens design, og bidrog til hans renommé som førende sølvsmed på verdensplan.

Inden lodning af fod, stilk og top, bruger sølvsmeden meget tid på at sætte delene sammen og kontrollere, at vinklerne er helt perfekte. Selv den mindste unøjagtighed gør stagen skæv, og vil få lyset til at dryppe.

Foden på ​​lysestage 264 er meget forskellig fra model 263. Ciseløren bruger mange timers arbejde på foden af ​​stage 264. Når ciseløren modtager foden er den helt glat. Ciseløren tegner derefter mønstret, der skal udformes, med en blyant, for at sikre, at alle de konvekse kvadrater får nøjagtig samme størrelse. Herefter starter det tids- og tålmodighedskrævende arbejde med hammeren.

Under de små drueklaser ses et meget diskret blomstermønster. Dette udfører ciseløren også ved hjælp af meget små hammerslag.

Produkt detaljer

Frakt og retur