GRAPE vinbæger 263A, ametyst

Sterlingsølv, Ametyst
Masterpieces 3521083 https://www.georgjensen.com/nb-no/soelvtoey/soelv-kopper/grape-vinbaeger-263a-ametyst/3521083.html

Produktet har en utvidet leveringstid på 3-4 uker.

kr 60 000,00
Legg i handlekurv Felter
Legg til ønskeliste
Gratis gaveinnpakning Gratis gaveinnpakning

GRAPE-designet så dagens lys med GRAPE skålene i 1918. Vinbægeret på stilk 263A blev føjet til kollektionen i 1980, da det blev besluttet at skabe vinbægeret med inspiration fra GRAPE lysestagerne. Tre vinbægre blev designet; et med ametyst, et med rubiner og et i ren sterlingsølv.

Som de fleste af Georg Jensens design er dette vinbæger i art nouveau-stil med naturens organiske former og dekorative flora- og faunadetaljer, og er fremstillet af ​​ægte og nøje udformede materialer.

Som en vinranke er stilken er snoet og ujævn med små drueklaser, der hænger dekorativt. Også i disse korpusvarer har Georg Jensen brugt naturen som udsmykning. Vinbægerets overflade har den karakteristiske hamrede overflade, som Georg Jensen brugte til at blødgøre lysets genspejling i sølvet og skabe et måneskinsagtigt skær.

Ciseløren arbejdet på stilken for at gøre mønsteret mere tydeligt og hamrer også overfladen.

Inden lodning af foden og stilken og derefter bægeret, bruger sølvsmeden meget tid på at sætte delene sammen og kontrollere, at vinklerne er helt perfekte. Selv den mindste unøjagtighed gør bægeret skævt.

De små drueklaser støbes og poleres enkeltvis, og loddes derefter på den snoede stilk - en tungt stykke sølv - som sølvsmeden har formet, så det passer under bægeret. Sølvsmeden lodder herefter stilken med druerne på bægeret.

Produkt detaljer

Frakt og retur