BLOSSOM flødekande 2D

Sterlingsølv, ibenholt
Blossom 3522978 https://www.georgjensen.com/nb-no/soelvtoey/kaffe-te/blossom-floedekande-2d/3522978.html

Produktet har en utvidet leveringstid på 3-4 uker.

kr 58 000,00
Gratis gaveinnpakning Gratis gaveinnpakning

Flødekanden er en del af BLOSSOM te-/kaffestellet med håndtag i ibenholt eller mammuttand. Det lave og robuste design med skrubtudsefødder og magnoliablomst på toppen er en kombination af elementer og klassiske Georg Jensen flora- og faunadetaljer. Han tog elementer, han fandt fascinerende, fra deres naturlige omgivelser og indarbejdede dem i sine design, hvilket bringer elementerne til live på en fantasifuld og overraskende måde. Blomsterknoppen er inspireret af japansk kunst, hvor magnoliablomsten er et symbol på maj måned. Skrubtudsen er også kendt i Japan, hvor den er budbringeren af held.

Som karakteristisk for Georg Jensen er designene udsmykket både i top og bund. Te- og kaffestellets hamrede overflade, der er udført i hånden, er en udpræget Georg Jensen detalje, der blødgør lysets genspejling og skaber et måneskinsagtigt skær.

Ciseløren danner mønsteret på toppen og fremhæver mønsteret på fødderne. Én sølvsmed former magnoliablomsten til låget, og giver den videre til en anden sølvsmed, der lodder den fast.

Sølvsmeden hamrer kandernes overflade og lodder fødder, hank og tud.

Produkt detaljer

Frakt og retur

Specifikasjoner

  • Varenummer: 3522978
  • Materialer: Sterlingsølv, ibenholt
  • Mål: H: 70 mm / 2,76 tommer. Ø: 105 mm.
  • Designår: 1905
Møt designeren
Georg Jensen

I 1904 grunnla den danske sølvsmeden Georg Jensen sin første sølvsmie i hjertet av København. 30 år senere hadde han skapt et internasjonalt navn for seg selv, og da han døde i 1935 kalte New York Herald Tribune ham for "den største sølvsmeden i de siste 300 årene."