BLOSSOM grøntfad 2A

Blossom 3524850 https://www.georgjensen.com/nb-no/blossom-groentfad-2a/3524850.html

Produktet har en utvidet leveringstid på 2-4 uker.

kr 215 000,00
Legg i handlekurv Felter
Legg til ønskeliste
Gratis gaveinnpakning Gratis gaveinnpakning

Som de fleste af Georg Jensens design er dette serveringsfad i art nouveau-stil med naturens organiske former og dekorative flora- og faunadetaljer, og er fremstillet af ​​ægte og nøje udformede materialer. Som karakteristisk for Georg Jensen er designene udsmykket i top og bund.

Serveringsfadet er udsmykket med en magnoliablomst, der er en udpræget Georg Jensen detalje. BLOSSOM har været i produktion helt fra begyndelsen, og seriens popularitet er stadig stigende. Blomsterknoppen er inspireret af japansk kunst, hvor magnoliablomsten er et symbol på maj måned. Magnoliaen er - som en drueklase - blevet et symbol på det smukke og overdådige design af virksomhedens grundlægger.

Metaltrykkeren starter med at forme fadets skål og låg fra flade sølvplader. Når midten af ​​låget er formet, former ciseløren motivet under blomsterdekoration med sin fine hammer, og hamrer derefter i fadets overflade. Sølvsmeden udfører fadets hamrede overflade, og ciseløren udfører lågets hamrede overflade. For at sikre, at det samlede indtryk er ens, skal de to håndværkere koordinere, at deres hamremærker har samme styrke og mønster, så det endelige resultat er jævnt og harmonisk.

Sølvsmeden former herefter blomsterdekoration øverst på ​​låget stykke for stykke:
Hvert låg fremstilles specielt til hvert fad. Når hammeren kommer i kontakt med sølvet, vil det strække sig en smule, og derfor er ikke to fade helt ens. Forskellen er måske en 1 mm eller mindre, men det er nok til, at låget ikke passer perfekt, medmindre det fremstilles specielt til fadet. Grebene på fadet er udsmykket med magnoliablomster mellem fadet og den solide sølvkant. Grebet alene består af 21 forskellige dele.

Produkt detaljer

Frakt og retur