PYRAMID tekande 600B

Sterlingsølv, ibenholt
Pyramid 3529063 https://www.georgjensen.com/nb-no/soelvtoey/kaffe-te/pyramid-tekande-600b/3529063.html

Produktet har en utvidet leveringstid på 2-4 uker.

kr 145 000,00
Legg i handlekurv Felter
Legg til ønskeliste
Gratis gaveinnpakning Gratis gaveinnpakning

Formet som en omvendt pyramide, denne kaffe og te sæt er meget strenge i omrids. Elementerne er baseret på geometriske former: flader, trekanter, cirkler og lige linjer. Linjerne er let buede med fremhævede profiler, og bladet under kandens greb accentuerer grebets bue.

PYRAMID-designet er i art deco-stil, der var en international design- og arkitekturstil. Art deco-formsproget fremhæver geometriens grundlæggende strukturer, som firkanten, trekanten og cirklen. Inspirationen kom fra forskellige frie kunstbevægelser, som fx den internationale litterære og kunstneriske bevægelse Dada, kubismens geometriske tilgang og surrealismens interesse i det underbevidste. Den spektakulære opdagelse af den næsten intakte Tutankhamen kongegrav i Egypten, påvirkede også art deco-stilen med motiver fra egyptiske møbler og pyramider.

Grebene er fremstillet af ibenholt - en meget hård træsort. Hvert greb er fremstillet specielt til den enkelte kande. Den lille fatning, hvor hanken fastgøres - er håndlavet og kan derfor variere en smule fra kande til kande - det er måske kun en 1/10 af en millimeter - men det er nok til, at hankene skal fastgøres enkeltvis på kanderne.

Formen på dette stel er en udfordring for sølvsmeden. Sølv er et meget levende materiale, når det opvarmes, og især når den øverste del af ​​kanden loddes er det vigtigt, at sølvet hele tiden har en jævn temperatur. I modsat fald deformeres sølvet.

Produkt detaljer

Frakt og retur