BLACK FRIDAY
Elephant Kolleksjon

MONEYPHANT med tvillinger

Blankt rustfritt stål, Eiketræ
Elephant 3580045 https://www.georgjensen.com/nb-no/bolig/accessorier/moneyphant-med-tvillinger/3580045.html
kr 1 149,00 kr 804,30
Få 30% rabatt i vårt Black Friday-salg. Begrenset periode, så lenge lageret rekker. Vær oppmerksom på at gaveinnpakking ikke er mulig på nedsatte varer.

Den schweizisk/argentinske designer Alfredo Häberli debuterer med næste generation af Moneyphant. Hans design har helt bogstaveligt to små elefanter som bor inde i en større. I stil med den blanding af materialer, som kendetegner hans arbejde er de små elefanter lavet af solidt egetræ og passer som puslespilsbrikker ind i den oprindelige form i poleret rustfrit stål. Häberli er kendt for sine kombinationer, som er lidt uventede, men altid harmoniske.
Den oprindelige Moneyphant brugte rene linjer til at skabe en form, som alla generationer let kunne kende igen. Nu er Häberlis babyelefant en unik detalje, en aftagelig hemmelighed, som gør denne sparegris ulig alle andre.

Produkt detaljer

Frakt og retur

Specifikasjoner

  • Varenummer: 3580045
  • Materialer: Blankt rustfritt stål, Eiketræ
  • Mål: H: 125 mm / 4,92 tommer. B: 60 mm. L: 170 mm.
  • Lanseringsår: 2011
Møt designeren
Alfredo Häberli

Alfredo Häberli er født I Buenos Aires, Argentina, i 1964. Han flyttet til Sveits i 1977 og tok avsluttende eksamen i 1991 med utmerkelse i industrielt design fra Hôhere Schule für Gestaltung i Zürich. I dag er han en internasjonalt etablert designer basert i Zürich.

Møt designeren
Jørgen Møller

Jørgen Møller hadde som arkitekt og industridesigner et unikt designspråk, som ble grunnlagt gjennom hans samarbeid med den anerkjente arkitekten Arne Jacobsen på 60-tallet og som kjennetegnes av Jørgen Møllers konstante krav om funksjon og rene linjer.