Stage 855B

Sterlingsølv
Bernadotte 3527744 https://www.georgjensen.com/nb-no/soelvtoey/soelv-lysestaker/stage-855b/3527744.html

Produktet har en utvidet leveringstid på 2-4 uker.

kr 58 000,00
Legg i handlekurv Felter
Legg til ønskeliste
Gratis gaveinnpakning Gratis gaveinnpakning

Lige og asketisk, lysestage 855B leder tankerne hen på en følelse af stolthed. Den forenklede stil med riller, som den eneste udsmykning, identificerer Bernadotte som en af ​​de første moderne designere hos Georg Jensens sølvsmedje. Nyklassicistiske strejf anes også i valget af ​​elementer, der minder om antikkens stramme former og proportioner, her søjlen.

Stilken på lysestagen er et rør, der trækkes gennem et såkaldt trækjern, der danner linjerne. Foden består af fire enkeltdele, og når sølvsmeden samler dem skal lodningen være helt perfekt, så delene er usynlige på det endelige resultat. Den største udfordring ved fremstillingen af lysestagen er samlingen af foden og stilken - en del, som man næsten ikke se, da samlingspunktet dækkes af den hule stilk. Udfordringen er, at selv den mindste ujævnhed i de to dele og/eller lodningen vil gøre stilken skæv, og derved vil stearinlys brænde skævt og dryppe.

I modsætning til de fleste andre korpusvarer, poleres delene på denne lysestage, inden de samles. Grunden til dette er designet - kanterne skal forblive meget skarpe, og hvis lysestagen samles, inden den poleres, vil det være næsten umuligt for polereren ikke at ramme de skarpe kanter på grund af børsternes meget høje hastighed på slibe- og poleringsmaskinen.

Produkt detaljer

Frakt og retur