KOPPEL kande 1,9 L, poleret

Blankt rustfritt stål
Koppel 3586804 https://www.georgjensen.com/nb-no/servise/kanner-karafler/koppel-kande-19-l-poleret/3586804.html
kr 3 979,00

Klikk her for å bli medlem av Georg Jensen i dag og spar 15 % på hele vårt sortiment av tidløse design til boligen. Gjelder 1.–31. mars 2024, eller så lenge lageret rekker. Kampanjen omfatter ikke nyheter, smykker, gavekort og nedsatte produkter, og kan ikke kombineres med andre rabatter. Vær oppmerksom på at gaveinnpakning ikke er mulig.

Legg i handlekurv Felter
Legg til ønskeliste
Gratis gaveinnpakning Gratis gaveinnpakning

MASTERPIECES–en hyldest til Georg Jensen selv

Introduceret i 2008 for at falde sammen med mesterdesigneren Henning Koppels 90 års fødselsdag, genanvender MASTERPIECES Georg Jensens originale korpusdele i sølv.

Af alle designere, der har arbejdet med Georg Jensen gennem årene, var Henning Koppel blandt de mest anerkendte. Hans designs spillede en vigtig og indflydelsesrig rolle i Georg Jensens varemærke, især i anden halvdel af det 20. århundrede. Designeren havde erfaring som skulptør før han skiftede fokus til smykker, korpusdele og bestik.

Kanden er en af de mest berømte dele og blev første gang formet i 1952. Den er diskret men sanselig, med et elegant forlænget håndtag og en fremhævet tud. Georg Jensen startede med at være sølvmed; denne kollektion er en moderne fortolkning af arven efter fremragende håndværk som går tilbage til begyndelsen.

Produkt detaljer

Frakt og retur