CAVIAR sked i silver

Naturlig horn fra storfe, Sterlingsølv
Georg 10019405 https://www.georgjensen.com/nb-no/soelvtoey/soelvbestikk/caviar-sked-i-silver/10019405.html
kr 6 900,00
Legg i handlekurv Felter
Legg til ønskeliste
Gratis gaveinnpakning Gratis gaveinnpakning

Denna exklusiva kaviarsked i sterlingsilver är ett sofistikerat inslag som fulländar bordsdukningen. Kaviarskeden är handgjord av några av världens bästa silversmeder på Georg Jensens verkstad i Köpenhamn. Designen präglas av de flytande linjerna i art nouveau-stil. Skeden är tillverkad i horn och skaftet är konstnärligt utformat i sterlingsilver så att skeden kan vila på bordet eller bredvid en kaviarskål.

Den dekorativa art nouveau-stilen var en av Georg Jensens största inspirationskällor när han grundade sitt företag. Georg Jensens silverdesign var högsta mode inom elegant silverhantverk på den tiden. Designen karakteriserades av eleganta linjer, organiska former och utsmyckningar inspirerade av naturen – kvaliteter som idag lever vidare i Grape-kollektionens eleganta tillbehör till baren och matbordet.

Kaviarskeden är tillverkad i 925 sterlingsilver och horn från uppfödda nötkreatur. Skeden är noggrant tillverkad för hand i en tidskrävande process där sterlingsilvret även fått en oxiderad finish som framhäver de vackra handgjorda detaljerna. Eftersom horn är ett naturmaterial kan det förekomma variationer i utseendet och därför är alla skedar unika.

Produkt detaljer

Frakt og retur