Cobra Kollektion

COBRA gulvstage, lille

Blankt rustfrit stål
Cobra 3586631 https://www.georgjensen.com/da-dk/bolig/lysestager/cobra-gulvstage-lille/3586631.html
DKK 1.999,00
Læg i kurv Felter
Reservér i butik
Tilføj ønskeliste
Gratis gaveindpakning Gratis gaveindpakning

Den berømte og populære lysestage Cobra er vokset og fås nu også som en spektakulær gulvstage, der på mange måder er svær at komme udenom. De samme drilske kurver og bølgede look dominerer formsproget, så den store ændring er længden af stagerne, der naturligvis også har fået en tyngde og soliditet, der gør dem velegnede til en position på gulvet i stuen, entreen eller kontoret. Cobra-stagen fra Georg Jensen troner majestætisk både alene og i en gruppe på tre eller flere stager.

Den tyske designer Constantin Wortmann insisterer på at skabe produkter, der rører mennesker. Det betyder ikke så meget om reaktionen er grin eller glæde, blot han lykkes med at vække ægte menneskelige følelser. Cobra-kollektionens legesyge æstetik er således et levende eksempel på Wortmanns filosofi og uprætentiøse tilgang til formgivning. Og måske er dét den væsentligste grund til deres store succes.

Gulvstagen Cobra er udført i glaspoleret rustfrit stål med en finish, der kaster det levende lys tilbage i rummet og skaber mageløse effekter.

Produktdetaljer

Forsendelse og returnering