Bernadotte Kollektion

BERNADOTTE vase, medium - Design Inspireret af Sigvard Bernadotte

Blankt rustfrit stål
Bernadotte 10014923 https://www.georgjensen.com/da-dk/bolig/vaser-og-plantepotter/bernadotte-vase-medium---design-inspireret-af-sigvard-bernadotte/10014923.html
DKK 819,00

Klik her for at blive medlem af Georg Jensen i dag, og spar 15 % på hele vores sortiment af tidløst design til boligen. Gælder 1.-31. marts 2024, eller så længe lager haves. Kampagnen omfatter ikke nyheder, smykker, gavekort og nedsatte produkter, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Læg i kurv Felter
Reservér i butik
Tilføj ønskeliste
Gratis gaveindpakning Gratis gaveindpakning

Borddækning bliver en helt anden disciplin, når du har det rigtige værktøj at arbejde med. Og den stilfulde Bernadotte-vase giver dig nye muligheder for at skabe fantastiske blomsterarrangementer.

Art Deco-periodens karakteristiske vertikale rifler spiller en hovedrolle i det klassiske Georg Jensen-design og sikrer et look, der er lige så smukt, som det er letgenkendeligt.

De første dele af den siden så berømte Bernadotte-kollektion så dagens lys helt tilbage i de sene 1930’ere, hvor chefdesigneren var den svenske prins Sigvard Bernadotte. Prinsen der endte med at revolutionere sølvindustrien blev siden en af Georg Jensens mest populære og elskede samarbejdspartnere.

Bernadotte-vasen er mesterligt udført i rustfrit stål. Overfladen er blevet håndpoleret for at sikre et fejlfrit look. Du kan vælge mellem en udgave i medium og en i large.

Produktdetaljer

Forsendelse og returnering