Bernadotte Kollektion

BERNADOTTE salt- og pebersæt - Design Inspireret af Sigvard Bernadotte

Blankt rustfrit stål
Bernadotte 10014925 https://www.georgjensen.com/da-dk/til-bordet/tilbehoer-til-koekkenet/bernadotte-salt--og-pebersaet---design-inspireret-af-sigvard-bernadotte/10014925.html

Udsolgt

DKK 569,00

Klik her for at blive medlem af Georg Jensen i dag, og spar 15 % på hele vores sortiment af tidløst design til boligen. Gælder 1.-31. marts 2024, eller så længe lager haves. Kampagnen omfatter ikke nyheder, smykker, gavekort og nedsatte produkter, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Læg i kurv Felter
Reservér i butik
Tilføj ønskeliste
Gratis gaveindpakning Gratis gaveindpakning

Når det kommer til design, er det de små ting, der betyder mest. Salt og peber-sættet fra Bernadotte-kollektionen får din morgenbakke til at stå knivskarpt.

De første dele af den berømte Bernadotte-kollektion så dagens lys i 1938, hvor den svenske prins Sigvard Bernadottes designs satte nye standarder for funktionel æstetik. Samarbejdet mellem Bernadotte og Georg Jensen skulle siden vise sig at være et af de mest succesfulde i Georg Jensens historie.

Salt- og peberbøssen er udført i rustfrit stål. De sælges samlet som et sæt og er den perfekte gave til både store og små begivenheder.

Produktdetaljer

Forsendelse og returnering