Vinbæger på stilk 532C

Sterlingsølv, Grå månesten, Blå safir
Masterpieces 3521084 https://www.georgjensen.com/da-dk/soelvhaandvaerk/soelvbaegre/vinbaeger-paa-stilk-532c/3521084.html

Produktet har forlænget leveringstid på 3-4 uger.

DKK 30.000,00
Læg i kurv Felter
Tilføj ønskeliste
Gratis gaveindpakning Gratis gaveindpakning

Vinbæger på stilk 532 er et godt eksempel på den enkelhed, der kendetegner Harald Nielsens design. Vinbæger 532 med hamret overflade, der kobler det til den forudgående art nouveau-stil, med et elegant, stramt og ret traditionelt look.

Et andet populært Harald Nielsen design, PYRAMIDE te- og kaffestellet fra 1930 har ikke hamret overflade, og er stilmæssigt mere art deco-design end vinbæger 532.

Selve bægeret, foden og stilken formes og dannes af metaltrykkeren på metaltrykkerbænken i flere trin, og opvarmes efterfølgende - bægeret og foden skabes fra en flad rund sølvplade. Ciseløren hammer overfladen på foden, mens sølvsmeden hamrer selve bægeret. Det er vigtigt, at hamremærkerne matcher hinanden, så helhedsindtrykket bliver harmonisk.

Sølvsmeden samler derefter alle delene, herunder XXX (en solid ring under bunden) til lodning. sølvsmeden sliber og polerer først stilken og det lille stykke med perlerne lige under bægeret, til finishen er perfekt.

Produktdetaljer

Forsendelse og returnering