Cobra Kollektion

COBRA skål, lille

Blankt rustfrit stål
Cobra 3586626 https://www.georgjensen.com/da-dk/til-bordet/skaale-fade-bakker/cobra-skaal-lille/3586626.html
DKK 929,00

Klik her for at blive medlem af Georg Jensen i dag, og spar 15 % på hele vores sortiment af tidløst design til boligen. Gælder 1.-31. marts 2024, eller så længe lager haves. Kampagnen omfatter ikke nyheder, smykker, gavekort og nedsatte produkter, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Læg i kurv Felter
Reservér i butik
Tilføj ønskeliste
Gratis gaveindpakning Gratis gaveindpakning

Med sine elegant bølgede kurver ligner Cobra-skålen en bølge, der har ophævet tyngdekraften og er blevet genskabt i stål. Skålens spejlblanke overflade kaster lyset tilbage og skaber en tryllebindende effekt uanset hvilken vinkel, man står i. Fyld den op med frisk frugt eller snacks – eller lad den stå uberørt som en moderne skulptur i sin helt egen ret.

Designer Constantin Wortmann arbejder legesygt med dynamiske former og alt andet end rette linjer. Hans ambition er at give mennesker oplevelser, der river os ud af vores vante rutiner og får os til at stoppe op og nyde tilværelsen. Den populære Cobra-kollektion for Georg Jensen er netop en hyldest til livsglæden og de små skæve øjeblikke, der er så uendeligt meget værd.

Den lille skål er udført i glaspoleret rustfrit stål.

Produktdetaljer

Forsendelse og returnering