KOPPEL wave skål, lille

Blankt rustfrit stål
Koppel 10009657 https://www.georgjensen.com/da-dk/til-bordet/skaale-fade-bakker/koppel-wave-skaal-lille/10009657.html
DKK 2.299,00

Klik her for at blive medlem af Georg Jensen i dag, og spar 15 % på hele vores sortiment af tidløst design til boligen. Gælder 1.-31. marts 2024, eller så længe lager haves. Kampagnen omfatter ikke nyheder, smykker, gavekort og nedsatte produkter, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Læg i kurv Felter
Reservér i butik
Tilføj ønskeliste
Gratis gaveindpakning Gratis gaveindpakning

Wave skålen er inspireret af havets bølger, hvis flydende bevægelse tydeligt kan ses i skålens design. Wave skålen reflekterer lyset på smukkeste vis, og er derfor perfekt på et dækket bord. Georg Jensens desigteam har brugt originale Koppel skitser til at skabe wave skålene, der med sin blankpolerede overflade i rustfrit stål, nærmest ligner at den svæver over bordet.

Henning Koppel er en af Georg Jensens mest indflydelsesrige samarbejdspartnere, og hans unikke og minimalistiske stil er en stor del af den skandinaviske designarv.

Brug skålen til frugt, slik eller bare stående tom, da skålen pynter hvorend den placeres. Wave skålen er skabt i rustfrit stål, og er en dekorativ tilføjelse til det moderne hjem.

Produktdetaljer

Forsendelse og returnering