Bernadotte Kollektion

BERNADOTTE fad - Design Inspireret af Sigvard Bernadotte

Blankt rustfrit stål
Bernadotte 3586154 https://www.georgjensen.com/da-dk/til-bordet/service/bernadotte-fad---design-inspireret-af-sigvard-bernadotte/3586154.html
DKK 1.579,00

Klik her for at blive medlem af Georg Jensen i dag, og spar 15 % på hele vores sortiment af tidløst design til boligen. Gælder 1.-31. marts 2024, eller så længe lager haves. Kampagnen omfatter ikke nyheder, smykker, gavekort og nedsatte produkter, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Læg i kurv Felter
Reservér i butik
Tilføj ønskeliste
Gratis gaveindpakning Gratis gaveindpakning

I arbejdet med at skabe dette elegante fad har Georg Jensens egne designere ladet sig inspirere af Sigvard Bernadottes ikoniske arbejde. De klassiske kannelurer er tydelige på selve fadet, og foden er en slet skjult hilsen til den svenske designers originale lysestager. Fadet er ideelt til frugt, brød eller snacks og vil være en pryd for ethvert veldækket bord.

Den svenske prins Sigvard Bernadotte var en af Georg Jensens første samarbejdspartnere. Hans forkærlighed for både æstetik og funktionalitet gør ham til en af den skandinaviske designhistories allerstørste figurer. Bernadotte-kollektionen er i dag intet mindre end en udødelig klassiker.

Fadet er mesterligt udført i rustfrit stål, og skålens glaspolerede overflade fremhæver de elegante rifler.

Produktdetaljer

Forsendelse og returnering