Cobra Kollektion

COBRA lampe, lille

Blankt rustfrit stål, Sort bomuld
Cobra 3586161 https://www.georgjensen.com/da-dk/bolig/bordlamper/cobra-lampe-lille/3586161.html
DKK 3.859,00

Klik her for at blive medlem af Georg Jensen i dag, og spar 15 % på hele vores sortiment af tidløst design til boligen. Gælder 1.-31. marts 2024, eller så længe lager haves. Kampagnen omfatter ikke nyheder, smykker, gavekort og nedsatte produkter, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Læg i kurv Felter
Reservér i butik
Tilføj ønskeliste
Gratis gaveindpakning Gratis gaveindpakning

Den lille Cobra lampe bærer kollektionens kurver i blankt rustfrit stål, som får modspil af lampeskærmen i mat sort bomuld. Kontrasten mellem de to dele giver den lille bordlampe et unikt udtryk, som gør designerlampen til et tidløst element i hjemmet.

Den ikoniske Cobra kollektion er en af vores mest populære. Tyskfødte Constantin Wortmann har designet den kendte kollektion af lamper, kander og lysestager, som forener kurvede former med et innovativt og charmerende udtryk. De elegante linjer har gjort kollektionen til en moderne designklassiker, som klæder ethvert hjem.

Lampefoden er udført i blankt rustfrit stål, og lampeskærmen er fremstillet i mat sort bomuld.

Den lille Cobra lampe har europæisk el-stik, og lampen egner sig til en lyskilde på maks. 75W/E27 (ikke inkluderet). Lampens beskyttelsesklasse er IP20.

Produktdetaljer

Forsendelse og returnering